The Witcher 3
Regis

Image information

Added on

Uploaded by

DhuBlaidd

About this image

Kedves Zsolt, egy üzenetet szeretnék itt hagyni neked. Köszönjük az adományod, nagy segítség és értékeljük. Mostanában nehéz új dolgokat alkotni a munka miatt, de igyekszünk.
A világ jobb volna, ha nem kellene a pénz miatt aggódnunk. Meglepett bennünket, de kellemes meglepetés volt. Viszont vigyázz a pénzre. De még egyszer! Köszönet. És sok sikert a jövőben. Mosolyt hoz nekünk már az is, ha a modjainkat örömmel használjátok.

2 comments

  1. VikingurUlfhednar
    VikingurUlfhednar
    • member
    • 10 kudos
    Szia, én voltam. Szívesen küldtem. :)
    Bevallom meglepett, mikor szembejött az üzeneted... de kellemes meglepetés volt.
    Tudom időigényes és sok meló van a modokkal, hát még munka mellett. Néha nagyon hálátlan dolog megosztani a sok óvodás szinten követelőző gyökér és/vagy tolvajok miatt. Sajnos sok jó moddert veszített el az oldal emiatt. Ezért is akartam ilyen formában megköszönni az eddigi munkásságotokat. Modok nélkül már nem lenne ugyanaz. (Már csak a filmeket/sorozatokat kéne modolhatóvá tenni és mindenki boldog lenne. :D)
    1. DhuBlaidd
      DhuBlaidd
      • premium
      • 183 kudos
      Még egyszer nagyon szépen köszönjük. Úgy gondoltam ennyit visszaadhatunk, hogy egy üzenetet hagyunk itt neked, mert jó érzés volt tényleg, hogy valaki úgy látja, a modjaink jók és hasznuk van, mert sok embernek jobbá teszik a játékát. Sajnos igen, jónéhány remek modos eltűnt és némileg kihaltabb is az oldal manapság, legalábbis a Witcher 3 részén. Ami nem annyira meglepő, mert a játék is vénül. De azért még lélegzik.
      Nos, 8 órás munkában vagyok a testvéremmel, ami egyébként 9, mert fél-fél óra reggel, délután rámegy. Kifizetetlenül. De ez szerintem sok munkahelyen így van. Állunk egész nap, és folyton megyünk. A 9 óra alatt, csupán 15 perc adatik meg, hogy leüljünk, ami az ebéd szünet. Szóval, mondhatni kevésbé érzem magam motiváltnak a modolásra. De időnként még hét közben is rászánunk némi időt.
      De visszatérve, modok nélkül a játék nem az igazi. A párom ötlete volt a Geralt újítása is, és lenyűgöz mennyire remekül eltudja képzelni a dolgokat. Nélküle nem is tudnám csinálni.
      És nem lenne baj, ha tényleg tudnánk változtatni a filmeken, vagy sorozatokon.


      Megint csak, köszönjük, Zsolt.